Merhaba, 12 Nisandaki UDS Eğitim Semineri sonrası havaalanına servis olacak mı? Teşekkürler
Bunun yanında, 11 Nisanda da bir eğitim olduğundan bahsediliyor, bize sadece 12 Nisandaki eğitim için bir e-mail gelmişti. Bilgilendirirseniz seviniriz. Teşekkürler.
Merhaba,
Maalesef servis hizmetimiz olmayacak.
Kolay gelsin.
11 Nisandaki TR-Dizin grubumuzun toplantısı. DergiPark ile bir bağlantısı bulunmamaktadır.
Bilgilerinize.
Teşekkürler, Geçen seferki servis hizmeti çok işe yaramıştı.Taksi şoförü, sabah 20 ye geldiğim yolu, 35 e götürünce bu hizmetin ne kadar gerekli olduğunu daha da iyi anladım
Umarım her şey iyi olur. Emekleriniz için teşekkürler
merhaba,eğitimin videosunu ulakbim'e yükleyecek misiniz?iyi çalışmalar.
UDS eğitim seminerleri devam edecek mi? İzmir içerisinde de bir eğitim semineri gerçekleştirmek planlarınız arasında var mı acaba ?
Merhaba,UDS aktif kullanıma geçildikten sonra yazılımda yapılması gereken bazı geliştirmeler tespit edildi. Nisan ve Mayıs ayını bu geliştirmelere ayırdık. Haziran ayında Akademik tatil girmeden bir Eğitim semineri yetiştirebilirsek Ankara'da yapmayı planlıyoruz. Değilse Ekim Kasım aylarında olmak üzere en az 2 tane Eğitim Seminerimiz olacak. Taleplerin durumuna göre bunlardan birisini İzmir'de yapabiliriz.Selamlar..